FSC Certificering

FSC Advies

FSC AdviesVoor opdrachtgevers
FSC heeft het systeem zodanig opgezet dat het voor u als opdrachtgever eenvoudig is om FSC gecertificeerde produkten te kopen. U hoeft een FSC gecertificeerde leverancier slechts in het bestek of in de opdracht om een “FSC gecertificeerd” produkt te vragen. Of een leverancier (nog steeds) “FSC gecertificeerd” is kunt u controleren op de website “info.fsc.org”. Daarnaast moet u controleren of de factuur die u van de leverancier ontvangt aan de FSC eisen voldoet. Graag adviseren wij u bij dit werk. En als u een stap verder wilt gaan en overweegt om zelf een “FSC-controle” uit te voeren bij uw leverancier, dan kunnen wij u uiteraard ook daarbij van dienst zijn.

Voor FSC gecertificeerde bedrijven
Ook als uw bedrijf al FSC gecertificeerd is, kunt u uiteraard bij ons terecht. Wij geven u FSC advies bij FSC certificering: zoekt bijvoorbeeld een interne FSC auditor? Wilt u afwijkingen sluiten? Of wilt u bijvoorbeeld meerdere vestigingen onder het certificaat laten vallen? Of wellicht zoekt u assistentie voorafgaand en tijdens de jaarlijkse externe audit? Wat uw vraag ook is, wij zijn u graag van dienst om u te helpen FSC gecertificeerd te blijven tegen zo laag mogelijke impact en kosten voor uw organisatie.

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

Vrijblijvend FSC Advies?

Graag komen we vrijblijvend bij u langs om uw uitdagingen en onze mogelijkheden te bespreken.

Bel me voor een vrijblijvende afspraak:
06 – 43 56 35 56.

Mailen kan natuurlijk ook:
ruud@houtcertificering.nl

Of u vult het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.

Uw naam*

Uw email *

Uw telefoonnummer *

Ruud de Boer (1961) is een ervaren FSC/PEFC COC lead auditor en zet de opgedane kennis in om u te helpen op FSC/PEFC gebied met oplossingen die altijd naadloos passen in uw bestaande manier van werken. Trefwoorden hierbij zijn: klant staat centraal, doelgericht, afspraak = afspraak, no-nonsense. Lees meer.