FSC Certificering

Ruud de Boer

Ruud de Boer (1961) is afgestudeerd bosbouwkundige van de Wageningen Universiteit en heeft sinds 2005 zijn eigen Project- en Organisatiebureau. Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring in de bos- en houtsector, waaronder als inkoper en organisatieadviseur bij grote Nederlandse houtimporteurs. Ruud is nu werkzaam als extern FSC/PEFC COC lead auditor en voert als zodanig in Nederland rond de 100 FSC/PEFC audits per jaar uit bij aannemers, timmerfabrieken, drukkerijen, interieurbouwers en andere bedrijven die FSC/PEFC gecertificeerd willen worden of zijn.

De kennis en ervaring opgedaan als FSC/PEFC COC auditor zet Ruud ook in om bedrijven te helpen op FSC/PEFC gebied, bijvoorbeeld bij het halen van een eigen FSC/PEFC certificaat, om te helpen bij het voorbereiden van de jaarlijkse externe audit of als externe FSC/PEFC COC-beheerder. De FSC/PEFC-oplossingen van zijn bedrijf passen altijd naadloos in de bestaande manier van werken van organisaties. Trefwoorden hierbij zijn: klant staat centraal, doelgericht, afspraak = afspraak, no-nonsense. Voor referenties klik hier.

Een overzicht van de FSC/PEFC-activiteiten die wij voor u kunnen doen:

Afspraak maken?

Graag komen we vrijblijvend bij u langs om onze mogelijkheden met u te bespreken.

Bel me voor een vrijblijvende afspraak:
06 – 5771 9889.

Mailen kan natuurlijk ook:
ruud@houtcertificering.nl

Of u vult het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.

Uw naam*

Uw email *

Uw telefoonnummer *

Ruud de Boer (1961) is een ervaren FSC/PEFC COC lead auditor en zet de opgedane kennis in om u te helpen op FSC/PEFC gebied met oplossingen die altijd naadloos passen in uw bestaande manier van werken. Trefwoorden hierbij zijn: klant staat centraal, doelgericht, afspraak = afspraak, no-nonsense. Lees meer.