FSC Certificering

FSC Multi-site certificering

FSC Multi-site certificering

Indien u voor meerdere vestigingen een FSC certificaat wilt hebben, dan kunt u deze vestigingen afzonderlijk laten auditen, maar er is ook een alternatief dat goedkoper kan uitvallen voor u: FSC Multi-site certificering. U kunt namelijk ook een zogenaamd “FSC Multi-site certificaat” halen. Als u dit eenmaal heeft, zal de auditor slechts steekproefsgewijs vestigingen auditen. U moet dan wel bijvoorbeeld kunnen aantonen dat u zelf interne audits heeft uitgevoerd of heeft laten uitvoeren. U mag dan onder bepaalde voorwaarden ook zelf vestigingen toevoegen aan uw FSC Multi-site certificaat zonder dat daar een externe audit voor nodig is. Graag wijzen wij u de weg om zo’n FSC Multi-site certificaat te behalen.

Maar er zijn ook omstandigheden denkbaar dat andere oplossingen aantrekkelijker voor u zijn. Als bijvoorbeeld de andere vestigingen niet veel meer zijn verkoopvestigingen, geen eigen management hebben en de administratie centraal op het hoofdkantoor gebeurt, dan is het waarschijnlijk niet nodig om een multi-site certificaat aan te vragen. In een vrijblijvend gesprek bespreken we graag de mogelijkheden met u.

Afspraak maken?

Graag komen we vrijblijvend bij u langs om onze mogelijkheden met u te bespreken.

Bel me voor een vrijblijvende afspraak:
06 – 43 56 35 56.

Mailen kan natuurlijk ook:
ruud@houtcertificering.nl

Of u vult het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.

Uw naam*

Uw email *

Uw telefoonnummer *

Ruud de Boer (1961) is een ervaren FSC/PEFC COC lead auditor en zet de opgedane kennis in om u te helpen op FSC/PEFC gebied met oplossingen die altijd naadloos passen in uw bestaande manier van werken. Trefwoorden hierbij zijn: klant staat centraal, doelgericht, afspraak = afspraak, no-nonsense. Lees meer.