FSC COC Certificaat & keurmerk

Begeleiding bij het behalen van uw eigen FSC COC certificaat of keurmerk

Wij luisteren, denken mee en leveren!

U wilt een FSC certificaat? Wij begeleiden u bij het behalen van zo’n certificaat. Voor ons staat daarbij centraal dat u een FSC-certificaat / FSC-keurmerk krijgt dat zo goed mogelijk past binnen uw huidige manier van werken tegen een zo laag mogelijke prijs. Met ons systeem hoeft u dus niet uw bedrijfsproces overhoop te gooien (zie ook de referenties). Waar veel FSC-systemen saaie tekstdocumenten zijn waarin u zelf uw weg moet vinden, maken wij een handige handleiding waarmee u razendsnel de informatie vindt waarnaar u op zoek bent. Daarin onderscheiden wij ons! Wij werken door heel Nederland.

Als ervaren FSC-auditor heeft Ruud een FSC-systeem opgezet dat zich onderscheidt door z’n gebruiksgemak: zeer eenvoudig in gebruik, begrijpelijke uitleg en heldere informatie. Bij FSC draait het er namelijk om dat u op de juiste wijze inkoopt en verkoopt: met ons systeem is dat een fluitje van een cent Bij ons dus geen dikke stapels procedures en documenten! U krijgt een slank en praktisch FSC-systeem, dat zowel bij aanschaf als bij gebruik lage kosten kent! Wij integreren het FSC-systeem namelijk op een zorgvuldige wijze in uw huidige werkwijze. Onze aanpak staat of valt daarom met goed luisteren en meedenken.

Eigen FSC certificaat / certificering

Deze persoonlijke aanpak begint al meteen bij de kennismaking: graag komen we namelijk bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek zodat we samen kunnen bekijken wat de beste manier is om uw organisatie FSC gecertificeerd te krijgen. U krijgt vervolgens een offerte op maat. Wij bespreken dan wat u wilt: wilt u dat wij u voor een vaste prijs helpen totdat u het FSC-certificaat heeft gehaald? Dan doen we dat. Onze klanten geven over het algemeen de voorkeur aan deze aanpak.
Maar wellicht heeft u liever dat we u alleen de documenten aanreiken en verder doet u de implementatie in uw organisatie zelf? Ook hierbij helpen we u graag.
 Tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek bespreken wij graag uw wensen.

Hoe verloopt een FSC certificeringstraject?

Wilt u een idee krijgen hoe het FSC certificeringstraject ongeveer verloopt?
Klik dan hier.