FSC Certificering

Uw huidige certificering systeem efficiënter maken

certificering systeem efficiënterHet fraaie van het FSC/PEFC systeem is dat het u alleen vertelt wat u moet doen en niet hoe! In praktijk zijn intussen heel veel verschillende systemen geïmplementeerd die wel allemaal voldoen aan de FSC/PEFC eisen, maar die in sommige gevallen de organisatie met (te) veel werk opzadelen. Werkt uw FSC/PEFC-systeem naar tevredenheid of heeft u de indruk dat het eenvoudiger kan?

Als auditor zie ik bijvoorbeeld nogal eens ingewikkelde spreadsheets waar met de beste intenties allerlei informatie in wordt bijgehouden die voor het FSC/PEFC-systeem niet noodzakelijk is. Mijn advies is om alleen die informatie te registreren zoals geeist door de FSC- resp. PEFC-standaard en wellicht is het mogelijk om deze informatie in uw huidige computersysteem te registreren zodat spreadsheets helemaal niet meer nodig zijn?

Klagen uw collega’s wel eens dat het zo veel of gecompliceerd werk is? In dat geval helpen wij u graag om uw FSC/PEFC-systeem eenvoudiger te maken. U heeft dan dus een FSC/PEFC systeem dat efficiënt en “geruisloos” draait. Bel ons gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Afspraak maken?

Graag komen we vrijblijvend bij u langs om over uw ideeën en onze mogelijkheden te praten.

Bel me voor een vrijblijvende afspraak:
06 – 43 56 35 56.

Mailen kan natuurlijk ook:
ruud@houtcertificering.nl

Of u vult het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.

Uw naam*

Uw email *

Uw telefoonnummer *

Ruud de Boer (1961) is een ervaren FSC/PEFC COC lead auditor en zet de opgedane kennis in om u te helpen op FSC/PEFC gebied met oplossingen die altijd naadloos passen in uw bestaande manier van werken. Trefwoorden hierbij zijn: klant staat centraal, doelgericht, afspraak = afspraak, no-nonsense. Lees meer.