FSC Certificering

Als uw externe COC-beheerder

externe COC-beheerderExterne COC-beheerder? FSC en PEFC eisen dat elk FSC/PEFC-systeem een “COC-beheerder” heeft. Dat is iemand die het hele systeem overziet en beheert. Hij of zij is ook een vraagbaak voor degenen die er dagelijks mee te maken hebben. Veelal is dit iemand binnen de organisatie, zoals de KAM-medewerker, een inkoper of de directeur. Sommige bedrijven kiezen er echter bewust voor om dit uit te besteden zodat men zich op de kerntaken kan concentreren.

Het nadeel van uitbesteden is natuurlijk wel dat die persoon per definitie meer op afstand staat van uw organisatie. Daar staat tegenover dat u niet iemand hoeft op te leiden in FSC/PEFC-aspecten en alle medewerkers kunnen zich volledig concentreren op hun eigenlijke werk. Is dit iets wat u aanspreekt, neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we uw wensen en onze mogelijkheden bespreken.

Afspraak maken?

Graag komen we vrijblijvend bij u langs om over uw wensen en onze mogelijkheden te praten.

Bel me voor een vrijblijvende afspraak:
06 – 4356 3556.

Mailen kan natuurlijk ook:
ruud@houtcertificering.nl

Of u vult het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.

Uw naam*

Uw email *

Uw telefoonnummer *

Ruud de Boer (1961) is een ervaren FSC/PEFC COC lead auditor en zet de opgedane kennis in om u te helpen op FSC/PEFC gebied met oplossingen die altijd naadloos passen in uw bestaande manier van werken. Trefwoorden hierbij zijn: klant staat centraal, doelgericht, afspraak = afspraak, no-nonsense. Lees meer.