Hoe gaat het FSC- of PEFC-certificeringsproces bij ons?

De weg naar uw FSC / PEFC certificaat:

Als u ervoor kiest dat wij u volledig begeleiden bij het halen van het FSC / PEFC certificaat dan ziet het proces er over het algemeen zo uit:

De weg naar uw FSC / PEFC certificaat:

Zoals elk certificeringssysteem is ook het systeem van FSC / PEFC voortdurend in beweging: u zult dus ook tussen de jaarlijkse audits door af en toe geconfronteerd worden met wijzigingen van FSC / PEFC en/of de certificerende instelling. Uiteraard kunnen wij u desgewenst ook daarbij ondersteunen. We doen dit in de vorm van een “onderhoudscontract”. We bieden u hierbij het volgende:

Wilt u meer weten over het onderhouden van uw FSC / PEFC systeem, neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakinggesprek.

Ondersteuning bij de jaarlijkse externe FSC / PEFC-audit:

Jaarlijks wordt uw bedrijf ge-audit door de externe auditor van de certificerende instelling. Dit is hét moment dat uw FSC / PEFC-systeem op orde moet zijn. Desgewenst kunnen wij ook bij deze jaarlijkse externe audit aanwezig zijn en u assisteren bij deze audit. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden om u terzijde te staan tijdens de jaarlijkse externe audit, neem dan contact met ons op.

Kijk hier voor een overzicht van al onze FSC-diensten waar we u mee kunnen helpen.