FSC Certificering

Voor al uw FSC/PEFC vragen (inkoop-/verkoop-facturen, uitbesteding, logo-gebruik, etc.)

Voor al uw FSC vragenU kent het vast wel: u bent gecertificeerd en u loopt tegen vragen aan over inkoop- en verkoopfacturen. Of een verkoper vraagt u hoe hij/zij het beste een klant FSC/PEFC gecertificeerde producten kan aanbieden in een offerte? Of uw marketeer wil graag FSC/PEFC-logo’s gaan gebruiken op de bedrijfsauto’s en in een beursstand. Of misschien moet u een (deel van een) FSC/PEFC-opdracht uitbesteden?

Bij al dit soort (en ook andere) FSC/PEFC-vragen kunnen wij u helpen. En we gaan niet een heel adviestraject in! Nee, we doen het op de manier zoals u dat het liefste heeft! Wilt u aan de telefoon meteen kort antwoord op een vraag, dan helpen we u telefonisch op weg. Maar wilt u dat wij langskomen om ons te buigen over het probleem, dan komen we gewoon langs en lossen we het probleem op die manier op. Net wat u wilt.

Afspraak maken?

Graag komen we vrijblijvend bij u langs om over uw vragen en onze mogelijkheden te praten.

Bel me voor een vrijblijvende afspraak:
06 – 43 56 35 56.

Mailen kan natuurlijk ook:
ruud@houtcertificering.nl

Of u vult het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.

Uw naam*

Uw email *

Uw telefoonnummer *

Ruud de Boer (1961) is een ervaren FSC/PEFC COC lead auditor en zet de opgedane kennis in om u te helpen op FSC/PEFC gebied met oplossingen die altijd naadloos passen in uw bestaande manier van werken. Trefwoorden hierbij zijn: klant staat centraal, doelgericht, afspraak = afspraak, no-nonsense. Lees meer.