PEFC voorwaarden

Wat zijn de PEFC voorwaarden?

Om “PEFC gecertificeerd” te zijn moet uw bedrijf voldoen aan bepaalde PEFC voorwaarden. Welke PEFC voorwaarden uw bedrijf aan moet voldoen hangt van een aantal zaken af, maar veruit de meeste bedrijven in Nederland zijn gecertificeerd voor de “Chain-of-Custody”-standaard van PEFC (= “handelsketen”-standaard). Bedrijven die tegen deze standaard gecertificeerd zijn mogen (onder bepaalde voorwaarden) PEFC gecertificeerd hout inkopen, eventueel verwerken en weer verkopen.

Zeer waarschijnlijk kan ook uw bedrijf tegen de PEFC voorwaarden van deze PEFC handelsketen-standaard gecertificeerd worden. Daarom belichten we hier de belangrijkste PEFC voorwaarden van deze standaard:

De PEFC voorwaarden:

Deze voorwaarden ogen op het eerste gezicht complex, maar een “lean and mean” opgezet PEFC systeem zorgt ervoor dat u jaar in jaar uit moeiteloos aan de PEFC voorwaarden voldoet tegen een zo laag mogelijke belasting van uw organisatie. Wij zijn hierin gespecialiseerd! Wij leveren een PEFC-systeem dat werkt voor u, in plaats van andersom. Graag helpen wij u hierbij: tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek luisteren wij graag naar uw plannen en ideeën en laten we u de mogelijkheden zien die wij u te bieden zodat u op een eenvoudige manier aan de PEFC voorwaarden kunt voldoen.