PEFC COC Certificaat

Begeleiding bij het behalen van uw eigen PEFC COC certificaat of keurmerk

Wij luisteren, denken mee en leveren!

Veel PEFC-systemen lijken uitsluitend te zijn opgezet vanuit een behoefte om aan de PEFC-standaarden te voldoen. In mijn visie moet het precies omgekeerd: de systemen moeten zodanig opgezet worden dat ze optimaal ten dienste staan van uw bedrijf! Ik lever dan ook PEFC-systemen die voor u werken en niet andersom!

U wilt een PEFC certificaat? Wij begeleiden u bij het behalen van zo’n certificaat. Voor ons staat daarbij centraal dat u een PEFC-certificaat / PEFC-keurmerk krijgt dat zo goed mogelijk past binnen uw huidige manier van werken tegen een zo laag mogelijke prijs.

U hoeft bij ons niet uw bedrijfsproces overhoop te gooien (zie ook de referenties). Daarin onderscheidden wij ons! Bij ons dus geen dikke stapels procedures en documenten! U krijgt een slank en praktisch PEFC-systeem, dat zowel bij aanschaf als bij gebruik (= onderhoud) lage kosten kent! Wij integreren het PEFC-systeem namelijk op een zorgvuldige wijze in uw huidige werkwijze. Onze aanpak staat of valt daarom met goed luisteren en meedenken.

Eigen PEFC COC certificaat / certificering

Deze persoonlijke aanpak begint al meteen bij de kennismaking: graag komen we namelijk bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek zodat we samen kunnen bekijken wat de beste manier is om uw organisatie PEFC / COC gecertificeerd te krijgen. U krijgt vervolgens een offerte op maat. Wij bespreken dan wat u wilt: wilt u dat wij u voor een vaste prijs helpen totdat u het PEFC COC certificaat heeft gehaald? Dan doen we dat.

Onze klanten geven over het algemeen de voorkeur aan onze aanpak.
Maar wellicht heeft u liever dat we u alleen de documenten aanreiken en verder doet u de implementatie in uw organisatie zelf? Ook hierbij helpen we u graag. Stel ons uw vragen over het PEFC COC certificaat.
Tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek bespreken wij graag uw wensen.  

Hoe verloopt een PEFC certificeringstraject?

Wilt u een idee krijgen hoe het PEFC certificeringstraject of voor het COC certificaat ongeveer verloopt?

Klik dan hier.