FSC Certificering

Hulp bij het sluiten van FSC en PEFC afwijkingen

Hoe sluit je afwijkingen? Moet u bijvoorbeeld eisen van uw leverancier dat hij een nieuwe factuur stuurt ook al beweert hij dat zijn computersysteem dat niet toelaat? Of volstaat een mailtje aan uw leverancier met de vraag om in de toekomst correcte facturen te sturen? Het sluiten van afwijkingen roept vaak vragen op en kijgt in de praktijk nogal eens te weinig aandacht. Dit is wel heel begrijpelijk, immers de zaken gaan voor. Toch brengt het té lang uitstellen van het sluiten van afwijkingen risico’s met zich mee. “Kleine afwijkingen” worden namelijk automatisch “grote afwijkingen” als ze te lang blijven liggen. Het is daarom verstandig om alert te zijn op het (tijdig) sluiten van afwijkingen.

Wij helpen u graag: we kunnen u helpen met tips, maar als u dat liever heeft kunnen we er ook voor zorgen dat de afwijking gesloten wordt zonder dat u er zelf veel tijd en aandacht aan hoeft te besteden. Net wat u wilt.

Afspraak maken?

Graag komen we vrijblijvend bij u langs om te overleggen over het sluiten van afwijkingen.
Bel me voor een vrijblijvende afspraak:
06 – 43 56 35 56.

Mailen kan natuurlijk ook:
ruud@houtcertificering.nl

Of u vult het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.

Uw naam*

Uw email *

Uw telefoonnummer *

Ruud de Boer (1961) is een ervaren FSC/PEFC COC lead auditor en zet de opgedane kennis in om u te helpen op FSC/PEFC gebied met oplossingen die altijd naadloos passen in uw bestaande manier van werken. Trefwoorden hierbij zijn: klant staat centraal, doelgericht, afspraak = afspraak, no-nonsense. Lees meer.