FSC Certificering

Uitbreiding FSC/PEFC certificaat en vestigingen toevoegen aan FSC en/of PEFC certificaat (“Multi-site”)

Indien u voor meerdere vestigingen een FSC/PEFC certificaat wilt hebben, dan kunt u deze vestigingen afzonderlijk laten auditeren, maar er is ook een alternatief dat goedkoper kan uitvallen voor u: FSC/PEFC Multi-site certificering. U kunt namelijk ook een zogenaamd “Multi-site certificaat” halen. Als u dit eenmaal heeft, zal de auditor slechts steekproefsgewijs vestigingen auditeren. U moet dan wel bijvoorbeeld kunnen aantonen dat u zelf interne audits heeft uitgevoerd of heeft laten uitvoeren. U mag dan onder bepaalde voorwaarden ook zelf vestigingen toevoegen aan uw FSC/PEFC Multi-site certificaat zonder dat daar een externe audit voor nodig is. Graag wijzen wij u de weg om zo’n FSC/PEFC Multi-site certificaat te behalen.

Maar er zijn ook omstandigheden denkbaar dat andere oplossingen aantrekkelijker voor u zijn. Als bijvoorbeeld de andere vestigingen niet veel meer zijn verkoopvestigingen, geen eigen management hebben en de administratie centraal op het hoofdkantoor gebeurt, dan is het waarschijnlijk niet nodig om een Multi-site certificaat aan te vragen. In een vrijblijvend gesprek bespreken we graag de mogelijkheden met u.

Uw FSC/PEFC certificaat uitbreiden?

Graag komen we vrijblijvend bij u langs om te praten over uw plannen om uw FSC/PEFC certificaat uit te breiden naar meerdere vestigingen.

Bel me voor een vrijblijvende afspraak:
06 – 43 56 35 56.

Mailen kan natuurlijk ook:
ruud@houtcertificering.nl

Of u vult het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.

Uw naam*

Uw email *

Uw telefoonnummer *

FSC Certificering
Ruud de Boer (1961) is een ervaren FSC/PEFC COC lead auditor en zet de opgedane kennis in om u te helpen op FSC/PEFC gebied met oplossingen die altijd naadloos passen in uw bestaande manier van werken. Trefwoorden hierbij zijn: klant staat centraal, doelgericht, afspraak = afspraak, no-nonsense. Lees meer.