Begeleiding bij het behalen van uw eigen FSC COC certificaat of keurmerk

Wij luisteren, denken mee en leveren!

U wilt een FSC certificaat? Wij begeleiden u bij het behalen van zo’n certificaat. Voor ons staat daarbij centraal dat u een FSC-certificaat / FSC-keurmerk krijgt dat zo goed mogelijk past binnen uw huidige manier van werken tegen een zo laag mogelijke prijs. U hoeft bij ons niet uw bedrijfsproces overhoop te gooien (zie ook de referenties). Wij maken een handige handleiding voor u en dus NIET een saai tekstdocument waarin u zelf uw weg moet zoeken! Daarin onderscheidden wij ons! Bij ons dus geen dikke stapels procedures en documenten! U krijgt een slank en praktisch FSC-systeem, dat zowel bij aanschaf als bij gebruik (= onderhoud) lage kosten kent! Wij integreren het FSC-systeem namelijk op een zorgvuldige wijze in uw huidige werkwijze. Onze aanpak staat of valt daarom met goed luisteren en meedenken.

Eigen FSC COC certificaat / certificering

Deze persoonlijke aanpak begint al meteen bij de kennismaking: graag komen we namelijk bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek zodat we samen kunnen bekijken wat de beste manier is om uw organisatie FSC gecertificeerd te krijgen. U krijgt vervolgens een offerte op maat. Wij bespreken dan wat u wilt: wilt u dat wij u voor een vaste prijs helpen totdat u het FSC-certificaat heeft gehaald? Dan doen we dat. Onze klanten geven over het algemeen de voorkeur aan deze aanpak.
Maar wellicht heeft u liever dat we u alleen de documenten aanreiken en verder doet u de implementatie in uw organisatie zelf? Ook hierbij helpen we u graag.
Tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek bespreken wij graag uw wensen.

Hoe verloopt een FSC certificeringstraject?

Wilt u een idee krijgen hoe het FSC certificeringstraject ongeveer verloopt?
Klik dan hier.