FSC Certificering

Functioneert uw FSC / PEFC-systeem naar volle tevredenheid? Of kan het efficiënter?

Heeft u de indruk dat uw FSC/PEFC systeem wel wat eenvoudiger kan? En wilt u dat uw mensen ontlast worden zodat ze zich meer op hun eigenlijke werk kunnen richten? Of wellicht zoekt u naar mogelijkheden waardoor u zelf minder tijd kwijt bent aan het FSC systeembeheer van uw FSC/PEFC-systeem?
Het fraaie van het FSC/PEFC-systeem is dat het u alleen vertelt wat u moet doen en niet hoe! In praktijk zijn intussen heel veel verschillende systemen geïmplementeerd die wel allemaal voldoen aan de FSC/PEFC eisen, maar die in sommige gevallen de organisatie met (te) veel werk opzadelen. Werkt uw FSC/PEFC-systeem naar tevredenheid of heeft u de indruk dat het eenvoudiger kan?

Wij zijn gespecialiseerd in probleemloze FSC/PEFC-systemen!

Als ervaren FSC/PEFC-auditor lever ik op maat gemaakte FSC/PEFC-dienstverlening die ervoor zorgt dat uw organisatie jaar in/jaar uit aan alle FSC/PEFC-eisen voldoet tegen de laagst mogelijke inspanning voor/van uw organisatie.

Enkele voordelen voor u:

  • Deskundigheid
  • Veel ervaring (zie ook de referenties)
  • Klantgerichtheid
  • Pro-actieve instelling
  • Wij zijn direct bereikbaar en u heeft één contactpersoon

Persoonlijk contact vind ik belangrijk: daarom kom ik graag langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Voelt u wel wat voor zo’n oriënterend gesprek? Vul dan onderstaand formulier in en ik neem snel contact met u op voor het maken van een afspraak.

Wilt u hier meer van weten?

Graag komen we vrijblijvend bij u langs om over uw plannen en onze mogelijkheden te praten.

Bel me voor een vrijblijvende afspraak:
06 – 4356 3556.

Mailen kan natuurlijk ook :
ruud@houtcertificering.nl

Of u vult het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.

Uw naam*

Uw email *

Uw telefoonnummer *

Ruud de Boer (1961) is een ervaren FSC/PEFC COC lead auditor en zet de opgedane kennis in om u te helpen op FSC/PEFC gebied met oplossingen die altijd naadloos passen in uw bestaande manier van werken. Trefwoorden hierbij zijn: klant staat centraal, doelgericht, afspraak = afspraak, no-nonsense. Lees meer.