Functioneert uw FSC- of PEFC-systeem naar volle tevredenheid? Of kan het efficiënter?

Kan uw FSC/PEFC systeem wel wat eenvoudiger?

Heeft u de indruk dat uw FSC/PEFC systeem wel wat eenvoudiger kan? En wilt u dat uw mensen ontlast worden zodat ze zich meer op hun eigenlijke werk kunnen richten? Of wellicht zoekt u naar mogelijkheden waardoor u zelf minder tijd kwijt bent aan het FSC systeembeheer van uw FSC/PEFC-systeem?
Het fraaie van het FSC/PEFC-systeem is dat het u alleen vertelt wat u moet doen en niet hoe! In praktijk zijn intussen heel veel verschillende systemen geïmplementeerd die wel allemaal voldoen aan de FSC/PEFC eisen, maar die in sommige gevallen de organisatie met (te) veel werk opzadelen. Werkt uw FSC/PEFC-systeem naar tevredenheid of heeft u de indruk dat het eenvoudiger kan?

Wij zijn gespecialiseerd in probleemloze FSC/PEFC-systemen!

Als ervaren FSC/PEFC-auditor lever ik op maat gemaakte FSC/PEFC-dienstverlening die ervoor zorgt dat uw organisatie jaar in/jaar uit aan alle FSC/PEFC-eisen voldoet tegen de laagst mogelijke inspanning voor/van uw organisatie.

Enkele voordelen voor u:

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact vind ik belangrijk: daarom kom ik graag langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Voelt u wel wat voor zo’n oriënterend gesprek? Vul dan onderstaand formulier in en ik neem snel contact met u op voor het maken van een afspraak.